Denso

A Denso mágnes tekerccsel működő injektorokat  a Toyota, Mazda, Nissan, Ford és Mitsubishi motorjainál építették be az autó gyárak.

Felújításukhoz elengedhetetlen a korszerű próbapadi kódoló rendszer  és a precíz szakértelem!

DENSO  PIEZO, 177LE D-CAT

 Magas fokú szerelési pontosságot igényel,alkatrész beszerzése JELENTŐSEN KORLÁTOZOTT a javítási technológiát a Denso le védte! Cégünk több mint  1.5 éves tapasztalat gyűjtésen esett át,kitanultuk ennek az injektornak a javítás technológiáját,sajnos teljesen felújítni mi se tudjuk (még!) ,de az általunk  JAVÍTOTT injektorok ma is kiválóan működnek és ezáltal teszik boldoggá a gépkocsi tulajdonosait! Több esetben javítottunk már márka szervizben dekkoló gépjármű tulajdonosnak is mivel az új injektornak a fele költségéből tudjuk eszközölni a javítást!   Magyarországon talán egyedüli  dízel javító cég vagyunk aki képes ennek az injektornak a szakszerű javítására! 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk minden elvégzett munkára! Nem csak az injektor felújítást vállaljuk,hanem akár a ki-be szerelést és a szoftveres illesztést is ami javítás után elengedhetetlen!

Bevizsgálás megvárható (1-2 óra) ,így "azonnal" napra kész információkkal tudunk önnek szolgálni a várható költséggel kapcsolatban! Nálunk nem kell napokat várni a bevizsgálás vagy a javításra! 

Felújítás 24-72 órán belül , porlasztó ki-be szereléssel együtt!

Kérje ajánlatunkat most, ha megbízható és precíz munkát szeretne korrekt,elfogadható áron!

  • 2030 Érd, Szovátai út. 6 
  • Hétfőtől Péntekig: 08:00 - 17:00

Kérje ajánlatunkat most, ha megbízható és precíz munkát szeretne, elfogadható áron!

Cégünk Több mint 10 éve az önök szolgálatában
hatékonyan, gyorsan, precízen!