Cr injektor Bosch

Bosch mágnes tekerccsel működtetett injektorok A Bosch mágnes tekercs működtetésű injektorok személy és kis teherautó illetve mezőgazdasági gépek motorainál is megtalálhatóak.

Gyakran előforduló hibájuk a nagynyomású tömítés átszakadása, a golyós szelepfészek ülék megkopása, valamint a porlasztócsúcs meghibásodása.  

Felújítás 24-36 órán belül , porlasztó ki-be szereléssel együtt! 

BOSCH PIEZO

A Bosch piezo injektor egy  gyors működésű, precíz injektor. Magas fokú gyártási, szerelési pontosságot igényel,alkatrész beszerzése korlátozott a javítási technológiát  pedig kevés cég birtokában van!  Éppen ezért ritka Magyarországi  dízel javító cég van aki képes ennek az injektornak a szakszerű javítására! Cégünk ezen kevesek közé tartozik,6 hónap teljes körű garanciát vállalunk minden elvégzett munkára! Nem csak az injektor felújítást vállaljuk,hanem akár a ki-be szerelést és a szoftveres illesztést is ami javítás után elengedhetetlen!

Bevizsgálás megvárható (1-2 óra) ,így "azonnal" napra kész információkkal tudunk önnek szolgálni a várható költséggel kapcsolatban! Nálunk nem kell napokat várni a bevizsgálás vagy a javításra! 

Felújítás 24-72 órán belül , porlasztó ki-be szereléssel együtt!

Kérje ajánlatunkat most, ha megbízható és precíz munkát szeretne korrekt, elfogadható áron!

  • 2030 Érd, Szovátai út. 6 
  • Hétfőtől Péntekig: 08:00 - 17:00

Kérje ajánlatunkat most, ha megbízható és precíz munkát szeretne, elfogadható áron!

Cégünk Több mint 10 éve az önök szolgálatában
hatékonyan, gyorsan, precízen!